SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLİYORUZ

FUTBOL TURNUVA KURALLARI Maçlar okul bahçesinde bulunan futbol sahasında yapılacaktır.
Öğrenciler maç saatinden 5 dakika önce dersi olan öğretmenle birlikte saha da hazır bulunacaklardır.
Kale ve top seçimi, penaltı atışlarına başlayacak takım yazı tura ile belirlenecek.
Belirtilen maç saati geldiğinde hazır bulunmayan takımlar hükmen mağlup sayılacaktır.
Maçlar 15 er dakikalık iki devreden oluşacak. Devre arası 5 dakika olacaktır.
Beraberlik durumunda 3 er penaltı atışı yapılacak, avantajı elde eden takım maçı kazanmış sayılacak. Penaltı atışları sonrasında eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışlarına geçilecek.
        (Tüm oyuncular penaltı kullanmadan aynı oyuncu ikinci kez penaltı atışı yapmayacak, penaltılarda kaleci değiştirilmeyecek.)
Takımlar 8 kişiden oluşup. Sahada 6 oyuncu ( 5 oyuncu 1 kaleci ) olacaktır.
Oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna girmeyecektir.
Karşılaşma sırasında kavga eden takımlar turnuvadan elenecek. Küfür eden, kötü davranışta bulunan oyuncular oyundan atılacaktır.
Öğrenciler sahaya müsabakaya uygun kıyafetle gelecekler, maç bitiminde okul üniformalarını giyecekler.